Pædagogmedhjælper til Forældreskolen Aarhus

Pædagogmedhjælper søges hurtigst muligt og frem til d. 30.06.2023 til Forældreskolens indskoling og SFO ”Lindehuset”.

Om jobbet:
Stillingen er på ca. 23,5 timer om ugen, og arbejdstiden er som udgangspunkt placeret på denne måde:

11.45-15.30

9.00-15.30

11.45-15.30

10.00-15.30

Dine opgaver bliver blandt andet at støtte op om børn med særlige behov i skole og SFO-tiden samt udføre praktiske opgaver hver onsdag fra kl. 9.00-12.10.

Der vil være mulighed for vikartimer i skoledelen og ekstra timer ved sygdom eller andet fravær.

Vi ønsker en medhjælper, der:

• har erfaring med at arbejde med børn med særlige behov, som har lyst til at skabe og strukturere en god dag for vores børn, både i skoledelen og i vores SFO.
  • trives med en afvekslende hverdag med forskellige udfordringer, der kalder på initiativ og selvstændighed.
  • skal være indstillet på at gå til hånde med de praktiske opgaver, der er i en SFO.
  • er positiv og vil være med til at se muligheder i dagligdagen.
  • er mødestabil.
  • bidrager som kollega med hjælpsomhed, godt humør og humor.

SFO ”Lindehuset” er en integreret del af Forældreskolen Aarhus - en privatskole med 528 elever, hvoraf vi har 160 skønne børn fra 0. - 3. klasse i SFO. Forældreskolen ligger tæt på både by, skov og strand med alle de gode muligheder, det giver.

Løn:
Du ansættes som pædagogmedhjælper i en uddannelsesstilling som er tidsbegrænset.

Ansøgningsfrist hurtigst muligt og senest d. 13.11.2022

Vi afholder løbende samtaler.

Information om Forældreskolen Aarhus og SFO Lindehuset kan findes på skolens hjemmeside: www.foraeldreskolen.dk

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos Pædagogisk leder for indskoling & SFO Pernille Vesterdahl Holm tlf. 30605576

Motiveret ansøgning samt CV sendes til:job@foraeldreskolen.dk

HUSK at skrive "Medhjælper SFO Lindehuset" i emnelinjen.

Lærervikarer/tilkaldevikarer

Er du læreruddannet eller i gang med en læreruddannelse - og har du lyst til at blive tilkaldevikar? Så send en ansøgning til Forældreskolen.

Vi mangler indimellem gode, ansvarsfulde og engagerede tilkaldevikarer, der kan motivere og skabe arbejdsro, og som både fagligt og menneskeligt har noget at byde ind med overfor eleverne.

Da vi primært bruger fast-tilknyttede tilkalde- og lærervikarer, gemmer vi i første omgang din ansøgning i vores database. Vi kontakter dig, når det bliver aktuelt, og du vil herefter få tilbud om at blive skrevet på vores vikarliste.

Send din ansøgning til job@foraeldreskolen.dk.

Mærk din ansøgning ’Tilkaldevikar – fornavn efternavn’.

Du er også altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning om fastansættelse. Men vi foretrækker en motiveret ansøgning med profilmatch til vores opslåede stillinger, som kan ses her på siden samt på skolejobs.dk og jobnet.dk.

Ansættelse på Forældreskolen sker i henhold til fællesoverenskomst med Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation, og der vil blive indhentet børneattest hos Det Centrale Kriminalregister.